Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/1/f/fernvall.se/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/c/1/f/fernvall.se/httpd.www/wp-content/themes/Divi_ny/includes/builder/functions.php on line 4993 Bostadsjuridik & Fastighetsrätt | Advokatbyrå Malmö | Advokatfirman Fernvall AB

Bostadsjuridik & Fastighetsrätt

Fastighets- och entreprenadjuridik

Köp av fast egendom är oftast den största affär man gör som privatperson. Vi hjälper till med granskning av köpekontrakt och rådgivning inför ett köp.

Om man efter köpet upptäcker fel i den köpta fastigheten som man inte kände till eller hade räknat med, s.k. dolda fel, kan man ha rätt till nedsättning av köpeskillingen eller att häva köpet. Det är viktigt att man så snart som möjligt reklamerar köpet till säljaren så snart man upptäcker en avvikelse.

Tvister om fel i fast egendom kan vara svåra och handlar ofta om betydande värden. Det är därför bra om du kontaktar advokat så snart du misstänker att det kan vara fråga om ett dolt fel eller om du som säljare får ett krav från din köpare.

Fastighetsrätt

Entreprenadjuridik

Anlitar du hantverkare och det uppstår något fel i den utförda tjänsten, kan det kosta mycket pengar att få åtgärdat. Ofta kan det vara viktigt att få tvisten löst så snabbt som möjligt. Vi på byrån har stor erfarenhet av tvistelösning i och utanför domstol.

Advokatfirman Fernvall
Adress: Engelbrektsgatan 6, 211 33 Malmö

Mail: info@fernvall.se
Telefon: 040 – 18 20 40
Telefon:  040 – 627 84 30
Fax: 040 – 627 84 39

 

Skicka din fråga så tar vi kontakt så fort vi kan !

14 + 9 =